Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία εν μέσω δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της που διαχειρίζεται την περιουσία της, πρέπει να αποδείξει ότι έχει σώας τας φρένας και δεν είναι αναγκαίος ο περαιτέρω εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο, τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα για τους θαυμαστές της σταρ, που έφθασαν στο σημείο να διοργανώσουν διαδήλωση για να εκφράσουν εμπράκτως τη στήριξή τους στην popstar.

Ο επί χρόνια μάνατζέρ της και πρώην δικηγόρος καλλιτεχνών, Λάρι Ρούντολφ, ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ ενδέχεται να μην ξαναδώσει συναυλία στη ζωή της, λόγω της μάχης που δίνει για την ψυχική της υγεία. Η 37χρονη σταρ ήταν να επιστρέψει στις πρόβες για το σόου που θα έδινε στο Λας Βέγκας και το οποίο είχε αναβληθεί από τις αρχές του χρόνου. Ωστόσο, μάλλον, η Μπρίτνεϊ δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στις μουσικές σκηνές.

Ο 55χρονος Λάρι είπε στο ΤΜΖ: "Ως το πρόσωπο που καθοδηγώ την καριέρα της, βάσει πληροφοριών που έχω τόσο εγώ ο ίδιος όσο και άλλοι συνεργάτες της, πληροφορηθήκαμε, σύμφωνα με όσα πρέπει να ξέρουμε, ότι δεν θα επιστρέψει στο Βέγκας ούτε στο προσεχές μέλλον ούτε -πιθανώς- ποτέ ξανά".

Ο Ρούντολφ υπήρξε μάνατζέρ της για δύο δεκαετίες, εκπροσωπώντας την από το 1998-2004 και από το 2008 έως σήμερα.

Πηγή: Daily Mail