Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία και απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκε σε βάρος 27χρονης ημεδαπής πριν από μια εβδομάδα στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 18 και 17 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν  ταυτοποιηθεί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  διάπραξης ληστείας και της απόεπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες την 09/05/2019 το μεσημέρι, μετέβησαν σε οικία 27χρονης ημεδαπής στην Πάτρα, όπου επιχείρησαν να την διαρρήξουν με τη χρήση κατσαβιδιού.

Την ίδια στιγμή η 27χρονη μετέβαινε πεζή στην οικία της και όταν ο 18χρονος την αντιλήφθηκε, την απείλησε με το κατσαβίδι και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσε από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών και έπειτα από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν τον 18χρονο στην Πάτρα και τον προσήγαγαν στην Υπηρεσία τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.