Σε προεκλογική περίοδο ζούμε και οι υποψήφιοι των περιφερειακών εκλογών έχοντας ξεκινήσει τις περιοδείες τους οργώνουν τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, στην Αχαΐα, στη Ηλεία, αλλά και στην Αιτωλοακαρνανία. 

Στις περιοδείες αυτές δεν είναι λίγες οι φορές που οι υποψήφιοι συναντιούνται μεταξύ τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Κώστα Σπηλιόπουλου Γεράσιμος Φεσσιάν που δεν έχει αφήσει μέχρι ώρας πετραδάκι για πετραδάκι στον νομό. 

Ο Γεράσιμος Φεσσιάν συνάντησε λοιπόν την Εύα Καϊλή στην περιοδεία που έκανε στο Αίγιο και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίας Λαύρας στην όμορφη γειτονική πόλη. Δύο μορφές που εκπροσωπούν τη νέα γενιά του Κινήματος Αλλαγής, με τον Γεράσιμο Φεσσιάν να δίνει τη μάχη του στην Περιφέρεια και την Εύα Καϊλή να κατεβαίνει υποψήφια για τις Ευρωεκλογές. 

Οι δύο τους έχουν πολλά να προσφέρουν. Όσο για τις συναντήσεις τους; Ας τις χαρούν τώρα στις περιοδείες τους. Γιατί στη συνέχεια σε περίπτωση που τα καταφέρουν και οι δύο τους δύσκολα θα υπάρξουν και άλλες μετά τις εκλογές. Βρυξέλλες - Πάτρα είναι κομματάκι μακριά, πώς να το κάνουμε...