Με την παράταξη "Δυτική Ελλάδα Μπροστά" δίπλα στον Κώστα Σπηλιώπουλο συστρατεύεται ο Γεράσιμος Κατσιγιάννης. 

"Η πρόσκληση του Κώστα Σπηλιόπουλου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» με τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ πολύ.

Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Κώστα Σπηλιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι έχει πολύ καλή γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας και μεγάλη διάθεση για την επίλυση τους" επεσήμανε σε δήλωσή του.

Ο κ. Κατσιγιάννης είναι κάτοικος Παραλίας Πατρών και πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος. Από το 1997 δημιούργησε επιχειρηματική μονάδα στο κλάδο της ανθοκομίας στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Έχει πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού το 2002 κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον Ηλία Ζαχαρόπουλο στο Δήμο Παραλίας, όπου και ξελέγη 5ος.

Μάλιστα διετέλεσε Πρόεδρος στον ΟΝΑΠ Παραλίας έως το 2006 με κορυφαίο γεγονός την διοργάνωση ενός Βαλκανικού Πρωταθλήματος Πινγκ  Πονγκ.

Το 2006 κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Παραλίας.

Το 2007 ανέλαβε πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ έως το 2009 με κορυφαίο γεγονός το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία όπου έγινε το 2008.

Από το 2006 – 2012 ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΣΕΙΡΟΣ Πατρών στο μπέιζμπολ - σόφτμπολ και μπάσκετ, όπου κατακτήθηκε αρκετές φορές στο σόφτμπολ το γυναικείο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής.

Το 2014 κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» με τον Κώστα Χριστόπουλο, όπου και εξελέγη 4ος στη σειρά, αλλά λόγω του εκλογικού νόμου ο συνδυασμός δεν πήρε έδρα στη Παραλία.

Από το 2017 έως και σήμερα, εκλέγεται στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος.