Πυκνώνουν οι συγκεντρώσεις του Νίκου Τζανάκου σε όλη την Πάτρα. Έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο Δήμαρχο των Πατρινών, ο οποίος στις πιο δύσκολες εποχές έκτισε και έθεσε τα θεμέλια της σύγχρονης πόλης, τον Ανδρέα Καράβολα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» επισκέφθηκε χθες τα Σελλά, αναπτύσσοντας διάλογο τους κατοίκους για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές που «ανοίγουν» οι προτάσεις του ρεαλιστικού προγράμματος του για την πόλη.

 


Ανάλογες επισκέψεις γίνονται και σε όλες τις άλλες περιοχές της πόλης καθώς και στους τέσσερις πρώην Δήμους, όπου η κατάσταση που επικρατεί σε γενικό επίπεδο χαρακτηρίζεται από σειρά άλυτων επί χρόνια προβλημάτων που καμιά Δημοτική Αρχή δεν επενέβη με αποφασιστικότητα ώστε να επιλυθούν.

ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/5/2019

Ο κύκλος των επαφών καταλήγει στην προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Τζανάκου, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην οδό Μαιζώνος και Γούναρη. Όπου σε μια ανοικτή παρέμβασή του προς τους πολίτες θα δώσει εκ νέου το Αυτοδιοικητικό του στίγμα παρουσιάζοντας το πλαίσιο των μελετημένων προτάσεων της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» που όλες μαζί αποτελούν το σύνολο της προσπάθειας για την υλοποίηση ενός και μόνο οράματος:

Η Πάτρα να γίνει αντάξια της ιστορίας της και να μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη ανάπτυξης, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Η πρόσκληση για την κεντρική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου είναι ανοιχτή σε όλους τους Πατρινούς που θέλουν μια πόλη με προοπτική, για εμάς και τα παιδιά μας. Μια πόλη που δεν θα μετατρέπεται ερήμην των κατοίκων της σε «όχημα» εξυπηρέτησης προσωπικών, μικροπολιτικών και κομματικών συμφερόντων.