Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον sport -fm ο Πατρινός άσος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Δημήτρης Πελεκούδας. 

Ο Πατρινός βολεϊμπολίστας μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη ανοίγοντας την καρδιά του. «Θα σου ακουστεί περίεργο αλλά είναι προσωπική στιγμή. Όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό, χωρίς να φταίει η ομάδα να το ξεκαθαρίσω, εγώ πέρασα κατάθλιψη. Το γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία, πρέπει να κάτσουμε να το συζητάμε ώρες" είπε και συνεχίζοντας πάνω στο ζήτημα αυτό τόνισε: 

"Πέρασα λοιπόν μια κατάθλιψη, η οποία με οδήγησε να φύγω από την Ελλάδα και να πάω στην Αυστρία όπου δεν έπαιξα ποτέ εκεί, παρόλο που πολλοί νομίζουν ότι αγωνίστηκα εκεί, έφυγα με φιλοξενία ομάδας. Πήγα εκεί γιατί είχα αρχίσει να χάνω το μυαλό μου και θα τρελαινόμουν.

Αυτή είναι η χειρότερη μου χρονιά στην Ελλάδα και είναι αποτυχημένη άσχετα αν ήμουν σε έναν επιτυχημένο σύλλογο με πολύ καλό συμβόλαιο. Η επιτυχία και η αποτυχία είναι μέσα μας. Τότε όλα έδειχναν ότι είναι τέλεια τα πράγματα αλλά κάτι έλειπε μέσα μου. Πάθαινα κρίσεις πανικού κάθε βράδυ, δεν μπορούσα να φάω και να κοιμηθώ.

Η ίδια η ομάδα προς τιμήν της μου βρήκε γιατρό, μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, γιατί στην αρχή όταν παθαίνεις κρίσεις πανικού δεν ξέρεις αν είναι παθολογικό ή πνευματικό. Οπότε ο σύλλογος έβγαλε ένα συμπέρασμα μαζί με πολλούς γιατρούς το οποίο δεν ήταν παθολογικό.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του κλαμπ με οδήγησαν σε έναν ειδικό και μάλιστα η προσέγγιση των ίδιων των διοικούντων ήταν εξαιρετική καθώς μου είπαν ότι αν σε πόναγε το γόνατο σου θα σε στέλναμε σε ορθοπεδικό, τώρα που πονάει το «κεφάλι» σου θα σε πάμε στον αντίστοιχο γιατρό, δεν είναι ντροπή. Ακόμα και εγώ είχα την προκατάληψη ότι δεν μπορεί να είμαι μηχάνημα μέσα στο γήπεδο και έξω να παθαίνω τέτοια πράγματα.

Αυτό με οδήγησε σε ένα πολύ άσχημο τρίμηνο, όπου σε συνδυασμό με θεραπείες και όταν έγινα καλά, πάλι σε συνεννόηση με την ομάδα, έφυγα ώστε να μπορέσω να γίνω 100% καλά. Όλο αυτό όμως κατέληξε σε μια πολύ όμορφη ιστορία, ότι πλέον μπορώ να το λέω, να είμαι χαρούμενος και να μπορώ όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο με το ίδιο πρόβλημα, να χαίρομαι να τον βοηθήσω πραγματικά". 

Μίλησε επίσης και για το αγωνιστικό μέρος, την χρονιά που φεύγει, αλλά και την συνύπαρξη του με δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βόλεϊ, τον Αλέξανδρο Ράπτη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο. "Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Πήγαμε καλά στην κανονική περίοδο, στα playoff δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε, ίσως είχαμε κουραστεί ίσως τα πάντα δεν χρειάζεται να βρούμε δικαιολογία, δεν καταφέραμε να περάσουμε στην τετράδα αλλά κρατάμε την καλή πορεία μέσα στην διάρκεια του πρωταθλήματος" τόνισε". 

Προσωπικά δεν είχα αγωνιστική σταθερότητα. Αν δεν έλεγα εγώ ότι δεν έπαιξα καλά, οι πιο πολλοί θα πίστευαν ότι ισχύει το αντίθετο. Ο κόουτς Ανδρεόπουλος με έχει βοηθήσει ειδικά στα πρώτα μου βήματα και νομίζω ότι πλέον έχουμε κάτι παραπάνω από μια σχέση προπονητή παίκτη. Δεν μπορώ να τον κρίνω προπονητικά πια.

Είναι ωραίο να έχεις έναν νεαρό αθλητή στην ομάδα σου που να ξεχωρίζει. Εμείς γενικά είχαμε τον πιο καλό της γενιάς του (Αλέξανδρο Ράπτη) και τον πιο χρήσιμο, γιατί κακά τα ψέματα αυτός μας κρατούσε σε πολλά παιχνίδια. Είναι μαζί με τον Χαράλαμπο (Ανδρεόπουλο), δυο παιδιά που έχουν πάρα πολύ μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ".