Μια όμορφη εκδήλωση όπως ήταν αυτή που έκανε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού "Όλα από την Αρχή", Φωκίων Ζαΐμης, δεν θα μπορούσε να μην είχε και αστραφτερές παρουσίες που έδωσαν μία άλλη λάμψη. 

Ο Φωκίων Ζαΐμης μια από τις πιο δυναμικές υποψηφιότητες στην μάχη των περιφερειακών εκλογών, πάντα στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και του Νεκτάριου Φαρμάκη, πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Αθήνα για τους ετεροδημότες της Δυτικής Ελλάδος - κατοίκους της πρωτεύουσας και στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Έμυ Λιβανίου Ζησιοπούλου. 

Η δημοσιογράφος και ο Φωκίων Ζαΐμης που επαγγελματικά ασχολείται με τον χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ ως διευθυντής στην εταιρεία Force Επικοινωνίες Α.Ε. γνωρίζονται αρκετά καλά, έχουν μια εκτίμηση ο ένας για τον άλλο και η Έμυ Λιβανίου Ζησιοπούλου τον τίμησε με την παρουσία της στην εκδήλωση, όπως άλλωστε και πολλοί ετεροδημότες που ζουν στην Αθήνα. 

Ο υποψήφιος ανέβασε την selfie φωτογραφία από τη συγκέντρωση με την Έμυ Λιβανίου Ζησιοπούλου σχολιάζοντας την αστραφτερή παρουσία της και η φίλη του απάντησε: "Φωκίωνα μου καλή επιτυχία! Το αξίζεις! Πάντα δίπλα σου! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια".