Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και την προπόνηση της ΑΕΚ για να τα "ψάλει" στους παίκτες μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. "Όσοι δεν φέρετε πρόταση, θα μείνετε και θα προπονείστε μόνοι σας».

Μετά το πρωτάθλημα του 2018 ακολούθησε μία αποτυχημένη σεζόν για την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος στα Σπάτα, για να μιλήσει με «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες.

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Ένωσης και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρουν πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».