Τα Σάββατα 18 και 25 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα [ακριβώς], επαναλαμβάνονται στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’, οι παραστάσεις του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα: ‘’Τα Μάγια της Πεταλούδας’’, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο και με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.

Η μετάφραση του έργου είναι της Ιουλίας Ιατρίδη, ενώ τη δραματουργική επεξεργασία και τη σκηνοθεσία του έργου, έχει αναλάβει η Διευθύντρια του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Οργανισμού, Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου. Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Μαύρα Κωνσταντίνου. Κατασκευή καπέλων και αξεσουάρ: Δημήτρης Ράπτης. Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου. Videoart: Γιάννης Παπάς. Πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και φλάουτο ο Σέργιος Σοϊλές. Τραγούδι: Μαρία Ρούτση.

Η διάθεση των θέσεων θα γίνεται από το Ταμείο του Δημοτικό Θεάτρου ‘’Απόλλων’’ Τετάρτη 15- Σάββατο 18 Μαΐου και Τετάρτη 22 έως Σάββατο 25 Μαΐου, 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα [τηλ. 2610273613].