Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ενισχυμένος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, από οτιδήποτε κάνει την προσωπική σας ζωή βαρετή ή ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε διεκδικήσεις και άμεσες προσεγγίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα προκύψουν γεγονότα που θα αλλάξουν για τα καλά τόσο τις διαθέσεις σας όσο και τα δεδομένα σας. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φέρει πολύ κοντά, τώρα αλλάζουν οι μεταξύ σας βλέψεις. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν απόψεις, στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Εσείς οι ελεύθεροι περάστε σε προσεγγίσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, στην αναζωογόνηση θα στοχεύσετε, ζωηρές θα είναι ο διαθέσεις σας. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει θερμή κατάληξη, θα προκύψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα φέρουν στις επαφές σας ένταση και έλξη. Απρόοπτη συνάντηση θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Θα σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την ορμή των αισθημάτων σας, ανταποκριθείτε στα μηνύματα που θα λάβετε, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας, άμεσος, οικείος, και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, θα εμφανίσετε έντονη τη διάθεση για καινούργιες γνωριμίες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, θα βρεθείτε μπροστά σε νέα προοπτική που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ζωτικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σας, το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει θα σας ενθουσιάσει. Η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία, αν δείξετε το ενδιαφέρον σας θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στοχεύστε και προχωρήστε! Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για προσεγγίσεις και για ξεκίνημα νέας αρχής. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε άτομο που σας ενδιαφέρει τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, και αν επιθυμείτε δέσμευση με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας, τότε κάντε το μεγάλο βήμα η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα θα είναι τα στοιχεία σας, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι για προσεγγίσεις. Ευχάριστο τηλεφώνημα θα λάβετε, ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις στόχο θα βάλει να ξανακερδίσει την καρδιά σας. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένοι σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις. Τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε, διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανοιχτόκαρδη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας και ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψει επανένωση. Δείξτε άφοβα την έλξη και τα πραγματικά σας αισθήματα, δεν θα υπάρξουν εμπόδια στα σχέδια σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις ενέργειες σας, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε προσεγγίσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε στο κυνήγι περιπετειών, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα προχωρήσετε άφοβα στις προσεγγίσεις σας, θα εκφράσετε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας χωρίς ενδοιασμούς. Στοχευμένα θα είναι τα λόγια σας, στις συζητήσεις σας είναι πολύ πιθανόν να αποφύγετε υποσχέσεις περί δέσμευσης, η στάση σας θα είναι διπλωματικά ευέλικτη. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι καθαρά στην δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε τις επαφές σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως πρόσχαροι, θα περάσετε σε προτάσεις που θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα. Σε τυχαία συνάντηση ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα προσέγγισης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόοπτες εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας. Έρχεται συνάντηση που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση νέας αρχής σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, η σχέση που θα ξεκινήσει θα έχει αισιόδοξη κατάληξη, θα καταφέρετε να δώσετε άλλου είδους έκταση στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: loveletters.gr