ΥΛΙΚΑ

Για τη ρώσικη σαλάτα με παντζάρια και πίκλες

  • 300 γρ. πατάτες, βρασμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους
  • 150 γρ. παντζάρια ΕΔΕΜ, κομμένα σε μικρούς κύβους
  • 300 γρ. πίκλες ΕΔΕΜ, χοντροκομμένες
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 4 αυγά, βρασμένα και ψιλοκομμένα
  • 20 γρ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ρώσικη σαλάτα με παντζάρια και πίκλες

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά της συνταγής. Ανακατεύουμε προσεκτικά να αναμειχθούν όλα τα υλικά. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρουμε κρύα.

TipΣερβίρετε τη ρώσικη σαλάτα μόνη της σαν ορεκτικό, αλλά και σε σάντουιτς ή burger.

Πηγή: yiannislucacos.gr