Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας ψηφίζουν Α.ΚΙ.Δ.Α ώστε να αποτέλεσε ακίδα, καρφί στην καρδιά του κατεστημένου, του διπολισμού, της αυταρχικότητας, της διαπλοκής, της πόλωσης που επιφέρει διχόνοια, της ιδιοτέλειας, της χειραγώγησης και του νεποτισμού στηριζόμενου σε φρούδες ελπίδες και απατηλές υποσχέσεις...

Οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας ψηφίζουν Α.ΚΙ.Δ.Α για την αξιοπρέπεια, την ευπρέπεια, για τον σεβασμό απέναντι στον πολίτη και την άμεση δημοκρατική συμμέτοχή του στη λήψη αποφάσεων, για την καθαρότητα του λόγου, για ένα νέο πολιτισμό, για την ασφάλεια και την ευζωία ανθρώπων και ζώων, για την αξιοκρατία, για το μικρόκλιμα και το περιβάλλον που δεινοπαθούν, για την οικονομική και πολιτική διαφάνεια.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Α.ΚΙ.Δ.Α για το σθένος, την επιμονή, τον δυναμισμό, και την μαχητικότητα που το όραμα των μελών του ενσαρκώνει.

Ψηφίζουμε Α.ΚΙ.Δ.Α για μια νέα αρχή απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος, για ένα νέο ρομαντισμό στην πολιτική προς αξιοποίηση των φυσικών πόρων και του εξαίσιου κάλλους του υπέροχου τόπου μας.