Συνεχίζεται η παράδοση των διακρίσεων και των επιτυχιών για την ομάδα A.R.T. των Αρσακείων Σχολείων Πατρών. 

Έτσι, η ομάδα της ART για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Αχαΐα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 WORLD FINALS  το φθινόπωρο στο Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωσή της ομάδας: "Η ομάδα μας, στους Εθνικούς τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στο Mall στην Αθήνα, κατέλαβε την πέμπτη θέση και σε σύμπραξη με ομάδα από την Κύπρο θα συγκροτήσει την τρίτη ελληνική ομάδα στους αγώνες.

Επίσης η Α.R.T. κατέκτησε το βραβείο «Ταυτότητα Ομάδας». Οι Διευθύνσεις των Αρσακείων Σχολείων και τα μέλη της ομάδας Α.R.T. ευχαριστούν τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών (LMS) του Πανεπιστημίου Πατρών και τον Διευθυντή του Εργαστηρίου, Αν. Καθηγητή, Δημήτριο Μούρτζη για την αδιάλειπτη υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας για οκτώ συνεχή χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του ομίλου F1 των Αρσακείων Σχολείων Πατρών και στον εκπαιδευτικό Σάββα Σταματόπουλο, Τεχνολόγο Μηχανικό, που όλα αυτά τα χρόνια καθοδηγεί τους μαθητές.

Μέλη της ομάδας A.R.T.: Αντώνιος Πολίτης, Βασίλειος Αδαμόπουλος, Κωνσταντίνος Καρούμπαλος, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Ζαβός, Αικατερίνη Ζαβού, Ευάγγελος Θεοδωράτος, Ανδρέας Μαρούδας, Γεώργιος Μεϊμάρης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Δημήτριος Χρηστέας, Θεόδωρος Αδαμόπουλος, Ιωάννης Τσομαρίδης, Γεώργιος Παντελής, Κλειώ Παΐζη".