Με αφορμή την ανοικτή πρόσκληση του καθηγητή της Νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας Κωνσταντίνου Κωνσταντογιάννη, σε όλους τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία του “σπιράλ” επισκέφθηκαν το νοσηλευτικό ίδρυμα του Ρίου.

Η συζήτηση με τον κ. Κωνσταντογιάννη ανέδειξε την ανάγκη της διασύνδεσης του νοσοκομείου με την πόλη, ώστε να προβληθεί το σημαντικό έργο που γίνεται τόσο στη νευροχειρουργική κλινική, όσο και στο υπόλοιπο ίδρυμα. Σαφής έγινε η ανάγκη αρωγής της εκάστοτε δημοτικής αρχής στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εργασίας και νοσηλείας.

Κατόπιν, ο Πέτρος Ψωμάς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “σπιράλ” που τον συνόδευαν συναντήθηκαν με τον νέο διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής κ. Ι. Μαρούλη και αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία εκατέρωθεν.


Ολιγόλεπτη συνάντηση έγινε και με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου κ. Β. Παπαθανασίου, κατά την οποία αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και τη βέλτιστη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Ψωμάς συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων, διοικητικούς υπαλλήλους, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Τέλος, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΚΑΒ Πάτρας, όπου δεσμεύθηκε για την ενίσχυση της προνοσοκομειακής φροντίδας στο ποσοστό που αναλογεί στον Δήμο.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ευαγγελία Βαβαρούτα, Θάνος Δούρος, Φώτης Θωμάς, Μαίρη Κάργα, Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Ματίνα Κούγελου, Χριστιάννα Σπηλιώτη, Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, Χαράλαμπος Στανίτσας, και Ξένια Τσιτσάρα.