Στην Πάτρα θα βρίσκεται την Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να έχει σειρά επαφών με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος, αλλά και με εκπροσώπους φορέων, ενώ αναμένεται να επισκεφτεί και το εκλογικό κέντρο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολου Κατσιφάρα, στην πλατεία Γεωργίου.

Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στην Πάτρα θα συνδυαστεί με την παρουσία της Φώφης Γεννηματά στην αχαϊκή πρωτεύουσα η οποία θα μιλήσει το απόγευμα της Τετάρτης στις 15 Μαϊού στο γήπεδο της ΕΑΠ. Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι αυτός που θα χαιρετίσει την ομιλία της κ. Γεννηματά. 

Η ανακοίνωσή της Νομαρχιακής Επιτροπής αναφέρει τα εξής: "Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής καλεί τους φίλους και τα μέλη του, στην ανοικτή κεντρική Πολιτική Εκδήλωση , την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 , ώρα 20:00, στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου, Πάτρα). Θα μιλήσει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  Φώφη Γεννηματά. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου".