Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αποκαταστήστε τις πάσης φύσεως επαγγελματικές, προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Κριοί με τους συναδέλφους, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί με αυτήν την πρωτοβουλία αποκτάτε συμπαράσταση και υποστήριξη στις δυσκολίες και τα διλήμματα που δημιουργούνται γύρω σας, φέρνετε στην αγκαλιά σας το ταίρι σας, αποσπάτε κρυφές αλήθειες από τον άνθρωπο που αγαπάτε με μαεστρία και διπλωματία, προφυλάσσετε από την ζήλεια και τις έντονες εκρήξεις την σχέση σας.

Ταύρος

Υπάρχει το δημιουργικό περιθώριο σήμερα αγαπητοί Ταύροι, να πετύχετε πολλούς από τους εργασιακούς σας στόχους και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ώθηση στα ερωτικά σας όνειρα να πάρουν σάρκα και οστά. Τολμήστε οι αδέσμευτοι να κάνετε μια καινούρια γνωριμία χωρίς να στοχεύετε σε σοβαρή δέσμευση, αφεθείτε σε ένα νεογέννητο φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαύστε τη τρυφερότητα και τον ρομαντισμό του δεσμού σας.

Δίδυμοι 

Δεν αποκλείεται φίλοι Δίδυμοι να κυριαρχήσει μέσα σας, πάνω σας και γύρω σας, η εγωκεντρική και σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσετε την γνώμη και τις επιθυμίες αγαπημένων προσώπων και χρειάζεται να ισορροπήσετε το πείσμα με τους πόθους σας στην ερωτική σας ζωή για να απολαύσετε στιγμές πάθους και πρωτόγνωρων ερωτικών παιχνιδιών στον δεσμό σας, αποφεύγοντας τα ψέματα και τις μπερδεμένες συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνη ρήξη στην σχέση σας

Καρκίνος

Άνοδος στην δουλειά σας, προσωπική και οικονομική ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειές σας σήμερα. Έρχονται στο φως της καθημερινότητας αγαπητοί Καρκίνοι, ενώ η συναισθηματική σας ζωή διέπεται από μετακινήσεις και επικοινωνιακό αναβρασμό με το άλλο σας μισό, που αν δεν δώσετε σημασία σε κάποια μικροψέματα και αν δεν φοβηθείτε να εκφράσετε την αγάπη και την αφοσίωση σας, τότε προβλέπονται σημαντικές και σοβαρές εξελίξεις στην σχέση σας.

Λέων 

Με τις ευνοϊκές όψεις της μέρας φίλοι Λέοντες, προσπαθήστε να ισοσκελίσετε το οικονομικό σας ισοζύγιο, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες και τα άσκοπα έξοδα, δείξτε συνέπεια και υπευθυνότητα στην δουλειά σας, ικανοποιήστε απόλυτα τις ανάγκες του δεσμού σας έχοντας ζωντάνια και αισθησιακή διάθεση, επουλώστε τα τραύματα από κοινά σφάλματα και λάθη. Ακολουθείστε το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας οι αδέσμευτοι, στην εμφάνιση μιας τρυφερής γνωριμίας, ενός νεογέννητου ειδυλλίου.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα στην καθημερινότητά σας αγαπητοί Παρθένοι, ωστόσο η θετική αύρα που εκπέμπετε και ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας, σας βγάζουν από τα αδιέξοδα και τα διλήμματα και στα ερωτικά σας με ήρεμο και συγκαταβατικό τρόπο. Αφεθείτε στο ενδιαφέρον και την συντροφικότητα του δεσμού σας, συζητήστε ανοιχτά τις ερωτικές επιθυμίες και τις σκέψεις σας, γοητέψτε με την φωτιά των αισθημάτων σας.

Ζυγός

Μια κοινωνική ή προσωπική διάκριση για τα ταλέντα και τις αρετές σας μπορεί σήμερα να τονώσει έντονα το ηθικό σας φίλοι Ζυγοί, γιατί περιστοιχίζεστε από διλήμματα και προκλήσεις που χρειάζεται κόπος και χρόνος για να αντεπεξέλθετε στις προσδοκίες σας, ο δε ερωτικός σας σύντροφος ίσως προσθέσει με κάθετη και απόλυτη συμπεριφορά, ένα ακόμα λιθαράκι άγχους και αμφιβολίας στο σημερινό πάζλ, μια κατάσταση που μπορείτε να ανατρέψετε μόνο με θάρρος, τόλμη και ειλικρινή αισθήματα για το άλλο σας μισό.

Σκορπιός

Άριστες και καλότυχες είναι οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, για αυτό επικεντρωθείτε στα ξεκαθαρίσματα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες από το παρελθόν που μπορεί να επηρεάσουν το άμεσο μέλλον. Κάντε καθοριστικές και σημαντικές στην σχέση με το άλλο σας μισό, ανανεώστε τον δεσμό σας με δοτικές και αφοσιωμένες στιγμές, οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα δίχτυα μιας νεογέννητης γνωριμίας.

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Τοξότες, σας βοηθά απεριόριστα να απελευθερώσετε όλες τις ευθύνες, το άγχος και το εσωτερικό βάρος που αισθάνεστε και να γιατρέψετε πάσης φύσεως πληγές από το παρελθόν. Απομακρυνθείτε από μέρη, καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σας είναι ευχάριστα, αγκαλιάστε τις δοκιμασμένες σας σχέσεις με αφοσίωση και αμοιβαιότητα, συζητήστε με τον ερωτικό σύντροφο τις ανησυχίες, τους φόβους και τις αντιρρήσεις σας.

Αιγόκερως

Αναδεικνύοντας τα καλλιτεχνικά ταλέντα και τα προτερήματά σας, μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκές εξελίξεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την χαρά και την ευχαρίστηση και στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, αντιμετωπίστε τις διαφωνίες και τις εκρήξεις με αδιαφορία και ψυχρότητα, απολαύστε την φροντίδα και το πάθος του δεσμού σας, διώξτε τις αντιπαραθέσεις και τις αψιμαχίες.

Υδροχόος

Επανεξετάστε τα σχέδια και τους στόχους που έχετε βάλει στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή φίλοι Υδροχόοι, γιατί οι καταστάσεις και τα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, απαιτούν την απόλυτη προσοχή και το ενδιαφέρον σας, γιατί αφορούν στο μέλλον και της συναισθηματικής σας πορείας. Χρειάζεται να επιδείξετε διαλλακτικότητα και συγκαταβατική διάθεση στον ερωτικό σας σύντροφο, αν πιστεύετε πως η σχέση σας μπορεί να κινδυνεύει από συνεχόμενη αδιαφορία, απιστία και ασάφεια.

Ιχθύς

Μην χάσετε σήμερα για κανένα λόγο την γλυκύτητα της συμπεριφοράς σας και την ευγένεια των τρόπων σας αγαπητοί Ιχθύες, μην ξεχάσετε να δείξετε την ψυχραιμία σας στις προσωπικές και εργασιακές σας σχέσεις, να αποφύγετε τις έντονες διαφωνίες και τις απαντήσεις σε προκλήσεις από το ταίρι σας ή από κάποιον έμπιστο φίλο. Ολοκληρώστε με την σημερινή αστρολογική όψη που φέρνει εύνοια στα ερωτικά σας, μια συζήτηση με τον δεσμό σας, πάρτε με σοβαρότητα ουσιαστικές αποφάσεις για το αύριο.

Πηγή: loveletters.gr