Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στο Σχηματάρι έπειτα από καταγγελία πως έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά. Ο επιδειξίας μάλιστα φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα που τον συνελάμβαναν.

Το περιστατικό με τον επιδειξία συνέβη σύμφωνα με το lamiareport, στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία 43χρονη μητέρα, την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της παιδικής χαράς με το παιδάκι της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Όταν η μητέρα ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ενημέρωσε την αστυνομία και έδωσε μάλιστα σχετική περιγραφή του 55χρονου, με αποτέλεσμα μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας να εντοπίσουν τον επιδειξία. Μάλιστα ο άνδρας, όταν του ζητήθηκε να ελεγχθεί, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.