Για την αμέριστη υποστήριξη στην χειροσφαίριση και γενικότερα στον αθλητισμό της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας τιμήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος από τον πρόεδρο της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστο Δεβελέγκα το απόγευμα του Σαββάτου (11 Μαΐου) στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των γενεθλίων 25 χρόνων ζωής του τμήματος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ.

Ο κ. Αλεξόπουλος συνεχάρη τους υπευθύνους της Ακαδημίας των Σπορ για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο τους στον τομέα του αθλητισμού, αλλά και τους πρώην και νυν  αθλητές του συλλόγου που γέμισαν το γήπεδο.

«Ο αθλητισμός είναι διέξοδος, αλλά και μάθημα ζωής» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος. «Μας διδάσκει τη σημασία του αγώνα και την ευγενή άμιλλα η οποία είναι απαραίτητη όχι μόνο στον αθλητικό στίβο αλλά και στον στίβο της πολιτικής και βεβαίως στο στίβο της κοινωνίας. Μας διδάσκει το πώς μπορούμε να επιδιώξουμε και να επιτύχουμε άλματα, με προσήλωση στο στόχο, με καλή προετοιμασία, με ομαδικό πνεύμα. Με αυτές τις αξίες θα χτίσουμε την Πάτρα μας. Θα την κάνουμε πρωτεύουσα ξανά».