Μπορεί το φετινό Πανελλήνιο Πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού να άλλαξε κάπως τη διαδρομή του και να μην είχε στο πλευρό του το γραφικό ιστορικό τραινάκι του Οδοντωτού, εξαιτίας της κατολίσθησης στο ύψος της Ζαχλωρού, όμως, ο κόσμος το ακολούθησε και ανέβηκε για ακόμα μία χρονιά στο βουνό για να περάσει μέσα από την καρδιά του. 

Οι πεζοπόροι και οι ορειβάτες που συμμετείχαν στο 39ο Πανελλήνιο Πέρασμα του Βουραϊκού δεν έδειξαν να πτοούνται από αυτές τις αλλαγές που προέκυψαν λόγω των καταστάσεων, αντίθετα εμφανίστηκαν ακόμα πιο αποφασισμένοι για να ζήσουν αυτή τη μαγική εμπειρία που συγκαταλέγεται σε μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές διαδρομές στον κόσμο. 

Η αρχή φέτος έγινε από το παλιό μονοπάτι στο δρόμο από το Μέγα Σπήλαιο προς τα Καλάβρυτα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία της μαγιάτικης φύσης, στην πιο ανοιξιάτικη διαδρομή, περνώντας μέσα από την καρδιά του βουνού, αλλά και να χαρούν την απαράμιλλη ομορφιά που μόνο όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτό το event μπορούν να καταλάβουν και να αισθανθούν. 

Δείτε φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media: