Στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Είναι αλήθεια ότι με τον Βαγγέλη Σερίφη, τον άντρα σου, γνωριστήκατε στο «Mega Star»;

Ναι. Είχε έρθει καλεσμένος με τους Nevma και έτσι γνωριστήκαμε. Με τον Βαγγέλη είμαστε δέκα χρόνια μαζί, αλλά τα πρώτα δύο τρία δεν το γνώριζε κανένας.

Είναι δυνατόν οι συνάδελφοί σου στο «Mega Star» να μην σας είχαν πάρει χαμπάρι;

Κι όμως. Μόνο το πολύ κοντινό μας περιβάλλον ήξερε ότι ήμαστε ζευγάρι. Δεν είναι ότι δεν ήμασταν σίγουροι ο ένας για τον άλλο και γι’ αυτό κρύβαμε τη σχέση μας, απλώς ήθελα από τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο να μην απασχολώ για την προσωπική μου ζωή. Εμένα ο κόσμος με έμαθε μέσα από τη δουλειά μου. Ήμουν πάντα πολύ προσεχτική σε αυτό το κομμάτι και ακόμα είμαι.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Είμαι από τις γυναίκες που για να προχωρήσουν σε μια σχέση πρέπει πρώτα να γνωρίσουν τον άλλον. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τον Βαγγέλη, μου έκανε εντύπωση ο χαρακτήρας του, ο τρόπος που μιλούσε, η κορμοστασιά του, το χαμόγελό του, η ενέργειά του. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήξερα τι θα επακολουθήσει, αλλά ένιωσα κάτι πολύ όμορφο.