Σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί ακόμη να μαζέψει τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο χαμός του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή. Το μυαλό της έχει μείνει κολλημένο σ’ αυτή την μαύρη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Η ξανθιά καλλονή παλεύει να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα και το μόνο που περιμένει πλέον είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ίδια μιλάει στην εφημερίδα Realnews και δηλώνει:

«Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη. Αυτός που κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την τραγωδία. Είναι αυτός που πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο για τον Βούλγαρο εκτελεστή», λέει με σφιγμένη φωνή η Βικτώρια Καρύδα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο εξωτερικό με τα παιδιά της, για τις διακοπές του Πάσχα. Μια μικρή απόδραση από την πραγματικότητα για όλους…

«Το μυαλό μου… έχει κολλήσει. Δεν πιστεύω αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο άσχημα, αυτό το κακό στην οικογένειά μας. Ο άντρας μου ήταν υγιής. Όταν με πήραν τηλέφωνο πίστευα ότι χτύπησε, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ζω ένα κακό όνειρο. Κάτι που συμβαίνει σε κάποιον άλλον», αναφέρει στην εφημερίδα το γνωστό μοντέλο.

Η ίδια προσπαθεί να οπλιστεί με υπομονή, όπως σημειώνει για το καλό των παιδιών της. Η σκέψη της περιστρέφεται γύρω απ’ αυτά και τον νεκρό σύζυγό της. «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άντρα μου. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου. Θέλουμε να τιμωρηθεί… Το κακό, βεβαίως έχει γίνει. Και να τον πιάσουν ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Είναι τραγικό. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Αυτό συνειδητοποίησα με το χειρότερο τρόπο».