Οι καλοί τρόποι, τα έθιμα και οι παραδόσεις, θέλουν το ζευγάρι μετά το γάμο και την έναρξη της νέας, κοινής του ζωής, να δεξιώνεται τους προσκεκλημένους του. Η δεξίωση είναι η πρώτη γιορτή των νεόνυμφων με τον κοινωνικό τους κύκλο, η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι οικογένειες και οι κοινοί φίλοι ενώ δίνεται η δυνατότητα να αναθερμανθούν σχέσεις.

Η γαμήλια δεξίωση ιστορικά γινόταν τις περισσότερες φορές στο σπίτι των νιόπαντρων ή στο σπίτι των γονιών και περιλάμβανε έναν πιο στενό κύκλο καλεσμένων, ο οποίος διευρυνόταν ανάλογα με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των οικογενειών.

Τις τελευταίες δεκαετίες, με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου, μεγάλωσε η διάθεση για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και του φαγητού, καθώς και της διασκέδασης.

Έτσι, από την αυλή του σπιτιού η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε σταδιακά σε εξειδικευμένες αίθουσες δεξιώσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, όπως είναι αυτή του "Μινόρε", σε μια προνομιακή τοποθεσία (Πατρών - Πύργου, στην διασταύρωση Καπελέτο).


Το "Μινόρε" αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για μία αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης στις πιο προσιτές τιμές!

Ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του.

Είναι σε θέση να καλύψει από την πιο απλή συγκέντρωση μέχρι μεγάλες δεξιώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις, με υπευθυνότητα και ξεχωριστές προτάσεις, ενώ το καταρτισμένο προσωπικό θα αναλάβει την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.


Οι ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής μας αποτελούν ταυτόχρονα αφετηρίες για νέα βήματα μπροστά!

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του "Μινόρε", οι οποίοι θα σχεδιάσουν μαζί σας βήμα-βήμα την ιδανική δεξίωση σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

Οι μελλόνυμφοι πλέον καθώς και οι μελλοντικοί γονείς, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις λεπτομέρειες και μπορούν να αφοσιωθούν στη διασκέδαση τη δική τους και των προσκεκλημένων τους, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Ένας ιδανικός χώρος για να ζήσετε το γλέντι του γάμου σας ή το πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας!