Η Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Greece’s Next Top Model πλέον ζει στο Μιλάνο και κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Η μελαχρινή καλλονή απολαμβάνει νέες εμπειρίες ζωής και όπως είπε και η ίδια στο «Έλα χαμογέλα»: «Τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα στο εξωτερικό. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και πρέπει να περιμένεις να δεις αν είσαι η κατάλληλη γι’ αυτούς».

Η ίδια πρόσθεσε: «Το GNTM δεν σε βοηθάει στο κομμάτι του modeling αλλά στο Instagram». Φυσικά, η Εύη και τα στηρίγματά της σε αυτή την προσπάθειά της, την οικογένειά της καθώς όπως λέει και η ίδια: «Οι γονείς μου είναι δίπλα μου σε όλα».

Πάντως, στο GNTM δεν κατάφερε να δημιουργήσει δυνατές φιλίες καθώς παρά το γεγονός ότι υπήρξε μέλος της «τριάδας της φωτιάς», η ίδια αποκαλύπτει: «Δεν έχω επικοινωνία με καμία κοπέλα από το GNTM, ούτε με τους κριτές. Είχα δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Madwalk και μου είπε να πάω και στην Ινδία». Όσο για τη θητεία της στο ριάλιτι μοντέλων, η ίδια παραδέχτηκε: «Υπήρξα λίγο σκληρή μέσα στο παιχνίδι αλλά γενικά δεν είμαι έτσι».


Βίντεο: gossip