«Με όραμα, σχέδιο και ολοκληρωμένη στρατηγική υλοποιούμε με συνέπεια το πρόγραμμά μας και συνεχίζουμε» τόνισε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε το Σάββατο σε Κάτω Αχαΐα και Αίγιο.

«Ενισχύουμε με κάθε τρόπο τους αναπτυξιακούς μας πόλους. Βελτιώνουμε την προσβασιμότητά τους, οδικά, αλλά και σιδηροδρομικά όπως αποδείξαμε στην πράξη με την επέκταση του προαστιακού ως την Κάτω Αχαΐα» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, συζητώντας με πολίτες για τις θετικές εντυπώσεις που άφησε το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο.


Νωρίς το απόγευμα ο κ. Κατσιφάρας συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερικούς Συμβούλους βρέθηκαν στο Λόγγο Αιγίου κατά την εκκίνηση της τέταρτης ποδηλατικής διαδρομής ευρωπαϊκού έργου «MEDCYLCETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό»».
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει δώσει η Περιφερειακή Αρχή στη διάδοση της χρήσης ποδηλάτου.

«Στόχος μας είναι το ποδήλατο στις πόλεις της Δυτικής Ελλάδας να κατακτήσει ισότιμη θέση με το αυτοκίνητο. Λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους μιας βιώσιμης πόλης σημαίνει περιβάλλον με λιγότερη ρύπανση και θόρυβο» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.