Μια απρόσμενη κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Πρωινό βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω του ότι δεν τα βρήκαν στις ημερομηνίες για να δώσει συνέντευξη στη «γιαγιά». Στο θέμα αναφέρθηκαν αρχικά η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την περασμένη Τετάρτη.

Στο Έλα Χαμογέλα του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε τη δική του απάντηση: «Θα ήθελα να πω στον Δημήτρη ότι καλό θα ήταν να με πάρει ένα τηλέφωνο να το λύσουμε οι δυο μας, δεν χρειάζεται να γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα κι εγώ απαντώ στον τηλεοπτικό αέρα γιατί το έκανες κι εσύ. Είχαμε κανονίσει να το κάνουμε μετά το Πάσχα. Μετά το Πάσχα είχαμε μια συνέντευξη και είπαμε να το κάνουμε τον Ιούνιο. Ο Δημήτρης μου είπε ότι με ψάχνει από τον Γενάρη, εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα στις 18 Μαρτίου και του είπα μετά το Πάσχα να το κάνουμε. Πέρασε το Πάσχα, υπάρχει μια προτεραιότητα να πάω στη Ναταλία Γερμανού, όπως ξέρετε και είπαμε μετά τη Ναταλία, στις 2 του μήνα, να κάνουμε τη συνέντευξη. Δεν ξέρω τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Βγήκα στο Πρωινό λίγο βεντέτα, ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις και ότι «αν έρθει ο Κωνσταντίνος και το κάνουμε εγώ δεν θα το παίξω» είπε η Φαίη. Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα, υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι. Τρία λεπτά αναφορά στον τηλεοπτικό αέρα, χιομοριστικά δεν είναι. Με πείραξε πιο πολύ αυτό που είπαν στην αρχή, που λέει «έλα να κάνεις συνέντευξη γιατί είσαι κρίμα άμα δεν έρθεις». Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ. Δεν πειράζει, η καρδιά και την καλημέρα μου. Δεν είναι βεντετιλίκι, υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να σεβαστώ και να το σεβαστούν και οι υπόλοιποι».


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο