H mojo live , η Νο 1 εταιρία διοργάνωσης μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στη δυτική Ελλάδα γιορτάζει 12 χρόνια μουσική!

Τη Κυριακή 26 Μαΐου στο Mirasol. Drink Dive Dine υποδεχόμαστε το μεγαλύτερο mojoκαλοκαίρι μέχρι...το επόμενο και ανακοινώνουμε το καλοκαιρινό line up μας με live καλεσμένους τους Wedding Singers!
Στα decks οι mojo Djs Theodoros Pigas & Romanos Papanikolaou!

έναρξη: 15.00
είσοδος ελεύθερη
πληροφορίες: 6972807170

Λίγα λόγια για εμάς
Η Mojo έκανε την εμφάνιση της στην πόλη της Πάτρας το 2000 και αμέσως το ραδιόφωνο της mojo radio έγινε το αγαπημένο εναλλακτικό μουσικό ραδιόφωνο της πόλης. Η εκτόξευση του ραδιοφώνου μας τότε και οι ολοένα και περισσότεροι φίλοι από όλη την χώρα έβαλαν την Mojo και κατ' επέκταση την Πάτρα στον συναυλιακό χάρτη της χώρας το 2007. Από τότε η mojolive έχει διοργανώσει εκατοντάδες συναυλίες με τεράστια διεθνή ονόματα ( Scorpions , James , Cesaria Evora , Buena Vista social club , Calexico , Archive , Nouvelle vague , Monophonics , Dub Pistols, Tiger Lillies, Sivert Hoyem , Tim Booth , Parov Stelar , Kadebostany , Thievery Corporation κ.α. ) αλλά και με πραγματικά όλοκληρο το φάσμα της Ελληνικής Έντεχνης - εναλακτικής και ρόκ σκηνής σε πολλές πόλεις της Δυτικής Ελλάδας αλλά και νήσων όντας η κορυφαία εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων στην περιοχή με τεράστιο φάσμα και κύκλο μουσικών & θεατρικών εκδηλώσεων.