«Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, απευθυνόμενος σε φορείς και πολίτες από την περιοχή της Αμφιλοχίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, καθ’ οδόν προς τα Γιάννενα, για προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση, πραγματοποίησε στάση στο γραφικό Μενίδι, στα όρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφερόμενος εκ νέου στις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι για το Μενίδι το ζήτημα προσπελασιμότητας που έχει δημιουργηθεί μετά την κατασκευή της Ιονίας Οδού, γεγονός που έχει οδηγήσει την περιοχή σε οικονομική καθίζηση.

«Με την δική σας στήριξη και τη στήριξη των συμπολιτών μας, πιστεύω πως θα συνεργαστούμε με τον Νεκτάριο, αυτός ως Περιφερειάρχης και εγώ ως Πρωθυπουργός, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα» ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο αγώνας κατά του λαϊκισμού είναι κοινός και αφορά όλη τη χώρα, ιδιαίτερα δε την περιφερειακή Ελλάδα.