«Ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται ως Dr Τζέκυλ και Mr Χάιντ», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «το πρωί βγαίνει και δίνει μάχες για την Αριστερά και το βράδυ ακολουθεί τις ελίτ και περνά χρόνο μαζί τους. Το πρωί βγαίνει κατακρίνει τις ΗΠΑ και το απόγευμα συναντάται με χαρά με τον κ. Τραμπ. Το πρωί καταδικάζει την κ. Μέρκελ και το βράδυ συναντάει την κ. Μέρκελ και κάνει ότι του πει».

«Αυτός δεν είναι ένας δρόμος με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αυτή η υποκρισία μας έχει στοιχίσει, η ενοχή που νιώθει ο κ. Τσίπρας για όλα όσα αποδεικνύονται για τις διακοπές του είναι αυτό που τον οδήγησε να κάνει και την έκτακτη συνέντευξη τύπου», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης τονίζοντας ότι «όλοι πρέπει να ξέρουμε που κάνει ο κάθε πρωθυπουργός διακοπές για να μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες».

«Οι άνθρωποι του μόχθου δεν βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους και τα χθεσινά μέτρα είναι “να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι”», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ