Έχοντας απασχολήσει πολλές φορές τις lifestyle στήλες του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου, λόγω του διαζυγίου της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Αναστασία Περράκη μιλάει ανοιχτά για όλα στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο χωρισμός, το διαζύγιο, τα δικαστήρια, η Λάουρα Νάργες, όπως αναφέρει το zappit.

«Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός, πιο πολύ και από τον γάμο μου. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο εξαιτίας της Λάουρας Νάργες.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά για μένα. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος θα μπει σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε.

Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός ίσως γίνεται λίγο καλύτερο. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε».