Θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει ο άνθρωπος που είχε κερδίσει 4 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ και έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην κατοικία του στο Ωραιόκαστρο και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της ληστείας ήταν καλά οργανωμένοι και είχαν μελετήσει αρκετά καλά τις κινήσεις τους από τη στιγμή που θα έμπαιναν στην οικία, μέχρι τη στιγμή που θα γινόντουσαν καπνός.

Το θύμα της ληστείας φαίνεται ότι δεν κράτησε μυστικό ότι ήταν ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ πριν μερικά χρόνια με αποτέλεσμα η ταυτότητα του να αποκαλυφθεί και να μπει στο… μάτι των δραστών.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, είχε ένα μικρό μέρος από αυτά τα κέρδη. Περίπου 150.000 ευρώ, που εξαφανίστηκαν μαζί με χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας.

Ήξεραν ακριβώς τι θα κάνουν

Οι δράστες της ληστείας αφού πρώτα απενεργοποιήσαν τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες και πήγαν στο υπνοδωμάτιο που ήξεραν τι τους περίμενε. Στο έδαφος βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Μετά από αρκετές ώρες εν τέλει κατάφεραν να το ανοίξουν, αφού ήταν αρκετά βαρύ για να καταφέρουν να το σηκώσουν.

Έτσι, μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου αφότου πήραν τη λεία τους έγιναν καπνός. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι πριν τη ληστεία οι δράστες χτύπησαν άσχημα τα δύο σκυλιά της οικογένειας.