Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έγινε το τριήμερο 3-4-5 Μαΐου στο δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας , ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης κατέκτησε 3 μετάλλια.

Το ασημένιο στο διπλό παίδων, όπου συμμετείχε με συμπαίχτη τον Σωκράτη Γιαννούτσο και στο ομαδικό παίδων ( με την ομάδα του ΓΑΟ Πειραιά). και το χάλκινο στο ατομικό. 

Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης που ανήκει στην ομάδα Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει δοθεί με ετήσια υποσχετική δανεικός στον ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος και θα είναι ένας από τους υποψηφίους για την εθνική ομάδα παίδων που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης προέρχεται από την αναπτυξιακή διαδικασία των Φοινίκων και ακολουθεί το επιτυχημένο πρόγραμμα του συλλόγου με την προπονητική καθοδήγηση του Δημήτρη Ντεμίρη. 

Στην ομάδα του ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ που κατέλαβε την δεύτερη θέση του ομαδικού Παίδων έκτος από τον Μαργαρίτη αγωνίσθηκε και ο Αλέξης Κωστακιώτης που ανήκει και αυτός στην ομάδα των Φοινίκων.