Το έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές, είναι στάνταρ αυτό. "Ποιος είμαι;" και όλα τα σχετικά. "Που βαδίζω;", "Που πάω;".

Είναι ερωτήματα υπαρξιακού τύπου, της εφηβείας και της νιότης μας που πολλές φορές μένουν αναπάντητα, σας ένας άλυτος γρίφος που μας ακολουθεί στη πορεία της ζωής μας, ότι και αν κάνουμε, ακόμα και αν θεωρητικά έχουμε βρει το δρόμο μας ή τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας. 

Είναι ερωτήματα που για τις γενιές που μεγάλωσαν τη δεκαετία του '80 και του '90 ταυτίστηκαν με την ροκ μουσική, αλλά και τις πιο σκληρές εκδοχές της, μέσα από τραγούδια που αγαπήσαμε. 

Ε, λοιπόν οι Fuel Eater είναι η μπάντα από την Πάτρα που δεν πρόκειται να σας απαντήσει σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα. Σας το λέμε από τώρα. Έφτιαξε όμως ένα τραγούδι υπέροχο, σε αγγλικό πάντα στίχο που ακούγοντάς το θα σας θυμίσει όλα αυτά τα ερωτήματα της εφηβείας, αλλά και τα τραγούδια που ακούγατε τότε. 

Θα σας κάνει με λίγα λόγια να νιώσετε ξανά έφηβος. Αν μάλιστα έχετε και λίγο μαλλί μακρύ θα σας κάνει να κουνήσετε το κεφάλι πάνω κάτω, όπως κάνατε εκείνα τα χρόνια. Τόσο καλό. 

Το τραγούδι ονομάζεται "Who Am I?" και η μπάντα που κλείνει πλέον επτά χρόνια ζωής, έχοντας ιδρυθεί το 2012, είναι γνωστή στους Πατρινούς fans του είδους, έχοντας κάνει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Έχει στηθεί σε σκηνές πλάι σε αρκετά γνωστά συγκροτήματα του είδους στην Ελλάδα, όπως οι Nightstalker, οι Planet of Zeus, οι 1000mods, οι Villagers of Ioannina City, αλλά και του εξωτερικού όπως οι Valley of the Sun(US), οι Toner Low(NL), οι Somali Yacht club(UKR) και πολλούς ακόμα. 

Oι Fuel Eater είναι μια μπάντα που ανήκει στο είδος της heavy doom rock και αποτελείται αυτή τη στιγμή από τέσσερα μέλη, τους Gordon Kansas (vocals), Thanos Dritsas (guitar/vocals), Vasilis Koutsompinas (drums) και Marios Sen (bass). Το τραγούδι τα σπάει στην κυριολεξία, ενώ το βίντεο που το συνοδεύει έχει φαντασία, εικόνα και σε βάζει απόλυτα στο κλίμα της μουσικής. 

Είναι άλλωστε σκηνοθεσία και δημιουργία του ένα και μοναδικού Κωνσταντίνου Λιοπέτα που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα υπέροχες δουλειές αναδεικνύοντας με τις εικόνες και τις λήψεις του, τη δουλειά Πατρινών μουσικών και καλλιτεχνών.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι ηθοποιοί  Pepi Papadopoulou, Georgia Vermon No Tugotone, Μάριος Δημητρόπουλος, Christos Alexandropoulos, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Γκρισέλντο Ντόκα

Δείτε το βίντεο: 


Fuel Eater - Who Am I? (Official Music Video)