Περίφημα τα πήγε ο Νίκος Ανδρέοπουλος στον 6ο αγώνα Hill2Ηill που έγινε στην Πτολεμαϊδά, την περασμένη Κυριακή. 

Ο Πατρινός πρωταθλητής στο MtB πήρε την πρώτη θέση, επικρατώντας σε μία διοργάνωση, όπου συμμετείχαν σημαντικοί αθλητές. "Πρόκειται για ένα μαγικό τοπίο στο οποίο είχε χαραχθεί μία εξαιρετική τεχνική διαδρομή που όμοιά της δύσκολα μπορεί να βρεθεί στη χώρα μας" τονίζει ο Νίκος Ανδεόπουλος μιλώντας στο patrasevents.gr. 

"Αν και είχα διακόψει για αρκετές μέρες τις προπονήσεις μου για να ξεκουραστώ με προφανή επίπτωση στις επιδόσεις μου, ήμουν ο νικητής της γενικής κατάταξης των μάστερ αθλητών καθώς και ο νικητής της κατηγορίας μου κάνοντας έναν πολύ σταθερό αγώνα χωρίς ιδιαίτερη πίεση". 

Σύμμαχος της προσπάθειας του αυτής ήταν το εξαιρετικό ποδήλατο Look που είχε, αλλά και η σωστή προετοιμασία που του έγινε από τον τεχνικό του Αυγερινό Κόκλα. "Όλα αυτά είναι στοιχεία που με βοήθησαν στο να κατακτήσω τη νίκη αυτή". 

Πλέον για τον Πατρινό πρωταθλητή ξεκινάει ένας νέος κύκλος προπονήσεων, στοχεύοντας στην άνοδο των επιδόσεών του και την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος εν όψει του Πρωταθλήματος Ελλάδας τον Ιούλιο. "Ευχαριστώ θερμά την Kassimatis Cycling για την υποστήριξη τόσο της αποστολής αυτής, όσο και για την συνολική της υποστήριξη" καταλήγει ο κ. Ανδρεόπουλος.