22 χρόνια μετά οι απόφοιτοι του 1997 του 2ου Γενικού Λυκείου Πατρών συναντήθηκαν και πέρασαν υπέροχα, σε ένα reunion άτυπο και κάπως απρόσμενο, που όμως θα τους μείνει αξέχαστο.

Τι και αν τα χρόνια πέρασαν κάπως, οι καρδιές μένουν ίδιες και αυτός ήταν ο κινητήριος μοχλός που αποτέλεσε την αφορμή για να γίνει αυτή η συνάντηση. Οι καρδιές και το αίσθημα της φιλίας παραμένει δυνατό για όλους αυτούς τους απόφοιτους, όσα χρόνια και αν περάσουν. 

Η συνάντηση έγινε στο Philosophy Cafe και οι απόφοιτοι του 1997 του 2ου Γενικού Λυκείου Πατρών αποδείχτηκαν πιστοί στο ραντεβού τους με τις αναμνήσεις και την νοσταλγία των σχολικών τους χρόνων.

Δεν χρειάστηκε ασφαλώς να κόψουν τα μούσια τους, να βάψουν τα μαλλιά τους, να κάνουν κάτι για να φανούν πιο νέοι. Αρκούσε η σπίθα των ματιών τους. Αυτή η σπίθα είναι της νιότης τους και δεν έχει αλλάξει.

Και όσο παραμένει ζεστή και φλογισμένη τόσο θα ανάβουν και οι καρδιές μέχρι την επόμενη συνάντηση που θα ακολουθήσει για τους πρώην συμμαθητές που έχουν μπει πλέον για τα καλά στον στίβο της ζωής.