Ένα ποτήρι της γνωστής αλυσίδας καφέ Starbucks φαίνεται πως ξέχασαν στο σκηνικό του τέταρτου επεισοδίου της όγδοης σεζόν της διάσημης σειράς Game Of Thrones, προκαλώντας παραλήρημα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Απ’ ό,τι φαίνεται, το ποτήρι ξεχάστηκε στο πλατό των γυρισμάτων και δεν το πήρε είδηση κανείς.

Το λάθος της παραγωγής του Game of Thrones, προκάλεσε φυσικά τις αντιδράσεις των χρηστών των social media.


Μετά από σιωπή αρκετών ωρών, η HBO αποφάσισε τελικά να εκδώσει μια επίσημη δήλωση, αναγνωρίζοντας το λάθος του με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο. «Ο λάτε που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει τσάι βοτάνων» ανέφερε το HBO στην επική του απάντηση. Την ίδια χιουμοριστική διάθεση είχε και η Μπερναντέτ Κόλφιλντ, executive producer της σειράς, σε μια συνέντευξή της μετά την προβολή του επεισοδίου, όπου ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. «Το Γουέστερος είναι το πρώτο μέρος που απέκτησε Starbucks δεν το ξέρουν πολλοί αυτό», είπε γελώντας για να συμπληρώσει: «Αν αυτό είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορεί να βρει κανείς στο επεισόδιο, τα πάμε πολύ καλά».

Ο μεγαλύτερος κερδισμένος από αυτήν την «γκάφα» είναι φυσικά η ίδια η Starbucks, που εξασφάλισε χωρίς να δώσει δεκάρα την καλύτερη διαφήμιση σε εκατομμύρια GoT φαν ανά τον κόσμο. 


Πρωτοφανής γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones