Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς στο gazzeta εν όψει της νέας σεζόν και τον σχεδιασμό της ομάδας του για τον καταρτισμό του ρόστερ. 

Μέσα σε όλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους δανεικούς, τονίζοντας ότι ο Πατρινός Γιάννης Μασούρας είναι ένας από τους παίκτες της Πειραιώτικης ομάδας που τους ενδιαφέρει και υπολογίζουν σε αυτόν ακόμα και για τη νέα σεζόν. 

«Είναι υπό παρακολούθηση και θα τους αναλύσουμε ξεχωριστά. Ο Μάνος, ο Γιάννης Μασούρας μας ενδιαφέρουν άμεσα" τόνισε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός. Από την Ακαδημία είναι οι Βοΐλης, Μαρίνος, Ξενιτίδης, παίκτες που παρακολουθούμε, όπως και παίκτες απο την Κ17, θα δούμε ποιοι θα είναι στην πρώτη ομάδα. Έχουμε ανοικτά τα μάτια μας και θα δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος με βάση το συμφέρον του συλλόγου για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα».


Άφησε δηλαδή να εννοηθεί ότι ο 22χρονος Πατρινός μέσος θα επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά από την νέα σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Μασούρας που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λάρισα έχει δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο.

Εφόσον τελικά συμπεριληφθεί στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν, του δίνεται η ευκαιρία για να διεκδικήσει μία θέση στην βασική ενδεκάδα και να καθιερωθεί στην ομάδα του Πειραιά. Κομβική λοιπόν αναμένεται να είναι η επόμενη χρονιά για τον Πατρινό 22χρονο ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι είναι ένα παιδί που έχει εργαστεί αρκετά, δουλεύει και εξελίσσεται συνεχώς.