Την έντονη αντίδραση της Ελένης Βιτάλη, προκάλεσε για άλλη μια φορά, δήλωση της Πάολα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πάολα, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Βινύλιο», πως δεν της άρεσε το γεγονός ότι η Ελένη Βιτάλη παλαιότερα είχε μιλήσει με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για αυτήν, καθώς είχε ασχοληθεί με το φόρεμα της και όχι με τη φωνή της.

Η Πάολα για πολλοστή φορά, τόνισε πως Ελένη Βιτάλη είναι το είδωλο της και θα προτιμούσε να την χαρακτηρίσει ατάλαντη από το να ασχοληθεί με το αν το φόρεμα της ήταν κοντό.

«Δεν πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα. Έχουν πει αρκετοί πως το φόρεμά μου είναι κοντό. Στεναχωρήθηκα, διότι την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν περίμενα να ακούσω από αυτήν την τεράστια τραγουδίστρια να ασχοληθεί απλά με το φόρεμά μου. Θα προτιμούσα να πει: ‘αυτό το κορίτσι δεν τραγουδάει πολύ καλά’», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάολα για την Ελένη Βιτάλη.


Πάολα: Τι είπε για την Ελένη Βιτάλη στο Βινύλιο

Από την πλευρά της, η Ελένη Βιτάλη φανερά ενοχλημένη, σχολίασε αυτή τη δήλωση της Πάολα, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Ωστόσο, μετά από λίγο, η συγκεκριμένη ανάρτηση διαγράφηκε.

Η Ελένη Βιτάλη είχε παλαιότερα σχολιάσει αρνητικά την Πάολα, λέγοντας: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της…».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Βιτάλη:

«Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι; (Η σεμινάριο αποφυγής;).

Κρίμα γιατί τέτοια (δρώμενα) πρέπει να τα εξηγώ μόνο εγώ, ενώ όλοι όσοι ξέρουνε όσοι ακούνε δίχως εισαγωγικά νομίζω το καταλαβαίνουν ευτυχώς !! Που τονίζει;;;; ποιο ακριβώς είναι το μέταλλο της ;;;; , πως προφέρει, ;;;; και όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν τραγουδιστή κι όχι για έναν καλό ή πόσο μάλλον μεγάλο τραγουδιστή!

Μέσα στην διάθεση των ημερών, το είχα ξεχάσει, όμως τελικά δεν υπάρχει κοινό αυτί; Έτσι ξεκινάνε τα πράγματα και τα πιτσιρίκια (κολλάνε ) σ’αυτό τον τρόπο σκέψης, και (καριέρας) Μα είναι δυνατόν να έχω κάτι με την Παολα ; Τι μου έκανε; Προσωπικά τίποτα! Είναι μια ταλαντούχα εν δυνάμει γυναίκα, ( να μην πω κοριτσάκι η κοπέλα) και παρεξηγηθώ πως θέλω να τη μείωσω στο ελάχιστο! Η αγορά είναι ελεύθερη και για μένα και για κείνον και για όλους! Δεν θέλω με τίποτα να κάνω ένα είδος Λογοκρισίας Απαπαπαπα ! Ούτε ήμουνα ούτε τώρα που μεγαλώνω θα γίνω φασιστόμουτρο , να επιτρέπω και να απαγορεύω! Για την Παολα δεν έχω αισθήματα! Ούτε αρνητικά ούτε θετικά ! Όμως τελικά της έκανα κακό με τις εξυπνάδες μου, ή μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη; Ο Γιώργος ο Λιανης δεν της έκανε καλό, ούτε στα κοριτσάκια που βλέπουν (και δεν ακούνε ) Ελληνακια είναι και παιδιά , έκανε καλό σαν ραμολι να σαλιαριζει στην τηλεόραση και να μπερδεύει κι άλλο τον απλό κόσμο με το πώς του ( έδωσε το χέρι της ) έτσι μου ρθε αν ήταν κοντά, να του δώσω εγώ το δικό μου!!! Διανοούμενος σου λέει ο άλλος και μασάει μια χαρά! Τελικά μήπως το θέμα είναι να είμαστε ευτυχισμένοι εκεί που είμαστε και να μην βγάζουμε την αυταπάτη του άλλου, δίχως να έχουμε να του δώσουμε κάτι, να καλύψει το κενό που προκαλέσαμε; Ναι η κριτική είναι απαίσια γι’αυτόν που τη δέχεται! Έχω δεχτεί πάμπολλες απαίσιες κριτικές, από το Ζυλο μέχρι αν θα με βάλει στο ραδιοφωνο, και θα πει καλά λόγια καλή του ώρα ο Τσαμπρας ! Όλοι μας κρινόμαστε κι όλοι μας προσπαθούμε να ανέβουμε σκαλοπάτια, στην ίδια τη μάτια μας!!!!! ,για μας τους ίδιους! !!!!!!Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κι η ζωή κυλάει δίχως να κοιτάει τη δική μας μελαγχολία! Άνοιξη και πάμε για άλλα! Σπάμε και ξανά ρίχνουμε! Πάντως αν ήμουνα μητέρα της τα ίδια θα της έλεγα όπως και στην Αρετή που ξεκίνησε τόσο καλά !! Δεν αρκεί να βρεθούμε με μεγάλους, πρέπει να στοχεύουμε και στα μεγάλα! Αμήν».