Καρδιοχτύπησαν οι επιβαίνοντες σε Boeing 737, όταν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο Τζάκσονσβιλ της Φλόριντα το αεροσκάφος γλίστρησε στον διάδρομο και κατέληξε σε ποτάμι.

Στο Boeing επέβαιναν 136 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Ο σερίφης του Τζάκσονσβιλ ανέφερε ότι το αεροσκάφος ήταν σε ρηχά νερά και δεν βυθίστηκε, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και δύο φωτογραφίες.


Το Boeing είχε απογειωθεί από τη ναυτική βάση στον κόλπο του Γκουαντάναμο και μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό. «Ετοιμαζόμασταν να προσγειωθούμε στο Τζάκσονσβιλ, ενώ πετούσαμε μέσα σε καταιγίδα. Καθώς κατεβαίναμε, είχαμε μια πραγματικά απότομη προσγείωση. Το αεροσκάφος σηκώθηκε προς τα δεξιά και μετά προς τα αριστερά. Χτύπησα το κεφάλι μου στον πλαστικό δίσκο μπροστά μου», περιέγραψε στο CNN η Σέριλ Μπόρμαν, δικηγόρος που επέβαινε στο αεροσκάφος. «Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν είχαμε καταλήξει σε ποτάμι ή στον ωκεανό», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε πως ήταν μια τρομακτική εμπειρία, αλλά επαίνεσε το πλήρωμα για τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντέδρασε.

Ο σερίφης ανακοίνωσε ότι 21 από τους επιβαίνοντες στο Boeing μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, σημειώνοντας πως όλοι τους είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Στο μεταξύ, γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί η διαρροή των καυσίμων του αεροσκάφους στο ποτάμι