Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος φωτογραφικός διαγωνισμός του MeteoGR και η ψηφοφορία του κοινού ανέδειξε τους 10 νικητές ανάμεσα στους 50 φιναλίστ που είχαν επιλεχθεί από την κριτική επιτροπή!

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Άγγελου Κολιαδήμα, που διαγωνίσθηκε με το "κλικ" που απεικονίζει τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με φόντο τη χιονισμένη Παλιοβούνα.

Η φωτογραφία που τραβήχθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2019, κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε στο "δημιουργό" της μία θέση στην τελική 10άδα...

Ο Άγγελος, καθώς και οι υπόλοιποι εννέα νικητές, κερδίζουν από μία 45x30cm fine art εκτύπωση της φωτογραφίας τους με Passepartout πάχους 2mm και πλάτη MDF 4mm, τελικού μεγέθους 54x39cm, προσφορά της εταιρίας @Ψηφιακό Τύπωμα, καθώς επίσης και από μία αναμνηστική ομπρέλα MeteoGR.

Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr, δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτή τη διάκριση. "Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που έκαναν τον κόπο και ψήφισαν τη φωτογραφία από την Πάτρα, στο διαγωνισμό του Meteo.gr και την ανέδειξαν στις 10 πρώτες ανάμεσα στους 50 φιναλίστ που είχαν επιλεχθεί από την κριτική επιτροπή"!


Η νικητήρια φωτογραφία