Οι αστέρες του Χόλιγουντ φαίνεται πως χρωστάνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Netflix, καθώς τη στιγμή που τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο διστάζουν να «βάλουν το χέρι στην τσέπη» όπως παλιά, η δημοφιλής video streaming πλατφόρμα, επενδύει δεκάδες εκατομμύρια σε ηθοποιούς, για τις δικές του αποκλειστικές παραγωγές.

Συγκεκριμένα, τo Variety αποκάλυψε τις αμοιβές των σταρ του Χόλιγουντ για το 2019, με τις υψηλότερες να οφείλονται στο Netflix.

Το μόνο μειονέκτημα, όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο, είναι ότι στα αστρονομικά αυτά ποσά, δεν περιλαμβάνονται επιπλέον μπόνους και ποσοστά. Και μπορεί να φαίνεται ασήμαντη η συγκεκριμένη λεπρομέρεια, όμως στις ταινίες των κινηματογραφικών στούντιο, τα ποσοστά επί των εισπράξεων μπορούν όχι μόνο να συμπληρώσουν γενναιόδωρα, αλλά ακόμη και να ξεπεράσουν το αρχικό ποσό.

Στη λίστα που αποκάλυψε το Variety και ανάμεσα στους 15 ηθοποιούς που πληρώθηκαν εκατομμύρια δολάρια για ταινίες, συμπεριλαμβάνονται μερικοί από τους μεγαλύτερους ήρωες δράσης του Χόλιγουντ.

Επιπλέον, η λίστα φανερώνει πως η πρώτη τετράδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ για το 2019, αποτελεί ανδρική υπόθεση.

Στην κορυφαία τετράδα όπως θα δείτε και στην παρακάτω λίστα, τερματίζουν οι Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Γουίλ Σμιθ.



Leonardo DiCaprio, Will Smith and More Star Salaries Revealed