Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες. Η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η σημερινή μέρα σου δίνει κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι

Αυτή η Πέμπτη θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου.

Καρκίνος

Αυτήν η Πέμπτη, είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις και κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος, φίλε Καρκίνε, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Λέων

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Λέοντα, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε ό,τι σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη έρθεις σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Παρθένος

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί η αρνητική όψη της ημέρας σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Ζυγός

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Τοξότης

Αισιοδοξία και δυναμισμός είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής Πέμπτης για το ζώδιό σου και δεν πρέπει να αφήσεις στιγμή που να μην την αξιοποιήσεις όπως θα έπρεπε. Τώρα τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Ιχθείς

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.