Μια άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση διεξάγεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών "Κωστή Παλαμά", στο κέντρο της Πάτρας. 

Πρόκειται για την εικαστική έκθεση της ζωγράφου Φρειδερίκης Παπασταυροπούλου, μιας νεαρής εικαστικού που εντυπωσιάζει με τα έργα και την παρουσίαση των μεταφυσικών τοπίων της, παρμένη μέσα από την εξπρεσιονιστική παράδοση, όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και η φαντασία. 

Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα του προέδρου του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας "Κωστής Παλαμάς", Θόδωρου Μαλλιά, που αναφέρει στην σελίδα του συλλόγου τα εξής: "Μια ουράνια πανδαισία χρωμάτων που εκφράζεται με απόλυτη αίσθηση ελευθερίας για να αποτυπώσει στον καμβά την υπερβατικότητα της πνευματικής αναζήτησης.

Η χαρισματική εξπρεσιονιστική παρουσίαση των μεταφυσικών τοπίων της σε οδηγούν στα μονοπάτια μιας υπερούσιας δύναμης που απελευθερώνει το πνεύμα του φιλότεχνου για να διεισδύσει στην πραγματική ουσία της ύπαρξης των μορφών και παραστάσεων απαλλαγμένων από την δέσμευση και αυστηρότητα των γραμμών και της φόρμας.

Έτσι η ύλη χαλιναγωγείται στην υπηρεσία του Πνεύματος το οποίο φαίνεται να περιπλανάται απελευθερωμένο από τις αισθήσεις και τα ένστικτα.
Το εικαστικό σύμπαν της Φρειδερίκης δουλεμένο με αισθητική μοναδικότητα, εκφράζει μια παγκόσμια πνευματική και ψυχική διάσταση και αναζήτηση.

Μια αέναη κίνηση στο άπειρο με συντροφιά τα γήινα αποτυπώματα από τον κόσμο των λουλουδιών των ποταμιών και της γεννήτρας φύσης τα πλάσματα. Λαμπρό το μέλλον της νεαρής ζωγράφου, Φρειδερίκης Παπασταυροπούλου. Εύγε της. Μια επίσκεψη Πέμπτη και Παρασκευή θα σας χαρίσει ονειρικές στιγμές". 

Η έκθεση ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή.