Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Έχεις «χτίσει» πολλούς καλλιτέχνες. Υπήρξαν αχάριστοι κάποιοι; «Φυσικά και υπήρξαν. Η αχαριστία είναι μέσα μας. Σε άλλους βγαίνει συχνότερα, σε άλλους σπανιότερα… Αλλά είναι εκεί. Καραδοκεί! Κατάφερα όμως τους αχάριστους -και γενικά τους τοξικούς ανθρώπους- να τους απομακρύνω από τη ζωή μου», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικών.

Τι δεν αντέχεις να βλέπεις στην τηλεόραση;

«Προχειρότητα, αμορφωσιά, ψευτιά, ακαλαισθησία. Ανθρώπους χωρίς ταλέντο, χωρίς ήθος, χωρίς αρχές… Δεν μπορώ να βλέπω εκπομπές με ξανθιές και πάνελ κουτσομπολιού να ασχολούνται με ασημαντότητες. Φτάνει. Έλεος!».

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι, τι θα ήταν αυτό;

«Θα έστελνα το 90% αυτών που δουλεύουν στα κανάλια ή εμφανίζονται στην τηλεόραση σπίτι τους. Θέλω να βλέπω νέους ανθρώπους, μορφωμένους και καλαίσθητους. Ανθρώπους με αξιοπρέπεια… να κάνουν εκπομπές και στο τέλος κάτι να σου έχει μείνει».

Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

«Μη φανταστείς τρελά πράγματα… Αλλά με όποια χρήματα είχα στην άκρη το 2010 αποφάσισα να κάνω έναν εκδοτικό οίκο, να βγάζω βιβλία νέων συγγραφέων και τα ξόδεψα όλα. Οι εκδόσεις απέτυχαν».