Η GG Events παρουσιάζει:

ENEMY OF REALITY:

Aμέσως μετά την εμφάνισή τους στην Αθήνα στα πλαίσια του Voices of the Mist, oι Enemy of Reality θα εμφανιστούν στην Πάτρα σε ένα headlining show.Μαζί τους ως guest για πρώτη φορά στην Πάτρα η αγαπημένη σε όλους μας soprano φωνή των THERION και των Crysalys, Chiara Malvestiti

Οι symphonic metallers ENEMY OF REALITY, έχοντας κυκλοφορήσει δύο album με τη Βέλγικη FYB records, “Rejected Gods” (2014) & “Arachne” (2016), έχουν εισπράξει τις θετικότερες κριτικές για τη δυναμική συναυλιακή και σκηνική τους παρουσία τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ήχος των ENEMY OF REALITY είναι μελωδικός και επιβλητικός, έχοντας ως front woman την soprano Ηλιάνα Τσακιράκη, γνωστή από την συμμετοχή της στο “The Great Mass”, των ελλήνων death metal pioneers, Septic Flesh. Έχουν συμμετάσχει σε festivals της Ευρώπης, ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Arch Enemy, Epica, Lacuna Coil, Anathema, Τarja, Saturnus, Leaves Eyes, Tristania, Xandria κ.α.. Επίσης έχουν κάνει πολλές support εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με SepticFlesh, Diary of Dreams, Uli John Roth, Gus G, Rage, Anneke Van Giersbergen, While Heaven Wept κ.α.. Αξιοσημείωτη είναι η τελευταία τους περιοδεία στην Ευρώπη, στο πλευρό των THERION.
Το τελευταίο album τους “ΑRAKHNE” έλαβε αποθεωτικές κριτικές στον εγχώριο και παγκόσμιο μουσικό τύπο, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει βαθμολογία 9/10 στο Ελληνικό Metal Hammer,10/10 στο Metaleros (CL) ,9.5/10 στο Duch Metal Maniac (NL) ,5/5 στο Μetal Female Voices Community ( RU).
Οι ΕNEMY OF REALITY έχουν συνεργαστεί δiσκογραφικά με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Μike LePond ( Symphony -X/ Sillent Assasins), Christos Antoniou (Septicflesh/Chaostar), Aylin Gimenez ( ex-Sirenia), Chiara Malvestiti (Therion/Chrysalys), Fabio Lione (Angra / ex- Rhapsody of Fire) και Jeff Waters (Annihilator).


Οι DIMLIGHT κινούνται σε συμφωνικά death metal μονοπάτια, με επιθετικά, hardcore κιθαριστικά riff και κοφτερά γυναικεία φωνητικά να εναλλάσσονται με βαθιά brutal ανδρικά!
Ως μια μπάντα ιδιαίτερα ενεργή σε ζωντανές εμφανίσεις, τόσο εντός Ελλάδος όσο και παγκοσμίως, οι DIMLIGHT φέρνουν επί σκηνής την σιγουριά και την εμπειρία εκείνη που υπόσχεται να μαγνητίσει, να ξεσηκώσει αλλά και να συναρπάσει και το πλέον απαιτητικό κοινό.
Από τον ίδρυσή τους, το 2006, έχουν κυκλοφορήσει 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ και έχουν συνεργαστεί με ιδιαίτερα ταλαντούχους μουσικούς της ελληνικής σκηνής, όπως ο Seth Siro Anton των SEPTIC FLESH ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού με μπάντες όπως οι Arch Enemy, Lacuna Coil, Epica, Sirenia, Annihilator, The Haunted, Rotting Christ και πολλές άλλες.
Πρόσφατα, οι DIMLIGHT κυκλοφόρησαν τη νέα τους δουλειά, με τίτλο “Kingdom of Horrors” – ένα πολύπλευρο και ενίοτε διαδραστικό έργο, γεμάτο καινοτομίες οι οποίες προκαλούν τις καθεστηκυίες νόρμες περί του τι απαρτίζει μια μουσική κυκλοφορία.