Και να ήθελε ο Λευκός Οίκος να βρει χειρότερη φωτογραφία για τα γενέθλια της Μελάνια Τραμπ, δεν θα τα κατάφερνε.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος στο Twitter, για να ευχηθεί για τα 49α γενέθλια της Πρώτης Κυρίας, η Μελάνια Τραμπ είναι μεν εντυπωσιακά κομψή και όμορφη, αλλά αυτό δεν το πρόσεξε κανείς. Κάθεται στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου, σταυροπόδι, με μπλαζέ ύφος, ενώ τριγύρω της βρίσκονται φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, που καταγράφουν τη στιγμή.

Το στιγμιότυπο είναι από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τσέχο πρωθυπουργό, Αντρέι Μπάμπις, τον προηγούμενο μήνα. Ομως, στη φωτογραφία η Μελάνια είναι μόνη της, δίχως τον Αμερικανό πρόεδρο. Και αυτό είναι που πρόσεξαν όλοι: τη μοναξιά της.

«Πού είναι το παιδί της και ο σύζυγός της;», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια θλιμμένη, μοναχική φωτογραφία της Μελάνια για τα γενέθλιά της. Είναι περίεργο», σχολίασε κάποιος άλλος.

Πάντως, χρήστες του Twitter έσπευσαν να… διορθώσουν την κατάσταση. Αλλος «έβαλε» δίπλα στην Μελάνια Τραμπ τον Βλαντιμίρ Πούτιν, άλλος τον Ντόναλντ Τραμπ να τρώει… πίτσα.