Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ενότητα «Διλήμματα» της εκπομπής της. Οι τηλεθεατές παίρνουν τηλέφωνο και εξομολογούνται τα προβλήματά τους.

Για τα «Διλήμματα» και την ενότητα με τηλεφωνικές γραμμές έχει γίνει πολύς ντόρος. Γιατί πιστεύεις ότι έχουν απήχηση στους τηλεθεατές;

«Στο πρωινό το κοινό εκτός από τα gossip, τα χρηστικά θέματα αλλά και τις κλασικές στήλες, όπως η μαγειρική και τα ζώδια, θέλει να βλέπει και κοινωνικά θέματα. Η ενότητα έχει τεράστια ανταπόκριση και το διαπιστώνουμε και από τις κλήσεις που παίρνουμε και από τα ποσοστά τηλεθέασης. Υπάρχουν τηλεθεάτριες που θέλουν να βγουν και να πουν το προβλήμά τους. Γι’ αυτό έγινε και η προσθήκη ειδικών. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια εξελίξαμε και αυτό. Εγώ πάντα στηρίζω αυτό που κάνω. Εάν κάτι δεν σου αρέσει, αυτό φαίνεται στον τηλεθεατή».

Αν θα άλλαζες κάτι αυτήν τη στιγμή στο «Ευτυχείτε!», τι θα αφαιρούσες και τι θα προσέθετες;

«Στην παρούσα φάση δεν θα άλλαζα τίποτα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και ιδέες για του χρόνου, τις οποίες επεξεργαζόμαστε. Αγαπάω πολύ το πρωινό. Αυτό θέλω να κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω».

Οπότε έχετε συμφωνήσει με το OPEN και για την επόμενη σεζόν.

«Ναι, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι και είναι για την πρωινή ζώνη», ανέφερε στο περιοδικό TV Έθνος.