Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου, με την υπόθεση να συγκλονίζει.

Ο serial killer της Κύπρου ρωτήθηκε από τις κυπριακές αρχές για την παρουσία του στην Ελλάδα. Οπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr, ο «Ορέστης» είχε βρεθεί στη χώρα μας, πέρυσι, για στρατιωτική εκπαίδευση και οι ελληνικές αρχές άρχισαν να ερευνούν για ενδεχόμενη δολοφονία στην Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη των δολοφονιών.

Για το ταξίδι του στη χώρα μας ο serial killer της Κύπρου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει επτά δολοφονίες γυναικών, είπε, σύμφωνα με τον Alpha: «έμενα σε ένα στρατόπεδο, σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με άλλους αξιωματικούς, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να βγαίνω έξω».

Κυνική ήταν η ομολογία του ότι «δεν γνωρίζω τα μέρη εκεί, δεν είχα που να θάψω κάποια γυναίκα».

Έδρασε στα Κατεχόμενα ο serial killer;

Οπως μεταδίδει το cyprustimes, επικαλούμενο τον Alpha Κύπρου, οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Στις 6 Ιανουαρίου, δημοσιεύματα ανέφεραν πως πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου μετέδωσε πως στοιχεία δείχνουν ότι ο serial killer, που έριξε μέσα στη Κόκκινη Λίμνη τρία από τα θύματά του, πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:


Το ταξίδι του serial killer της Κύπρου στην Ελλάδα

Eρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη κάνουν οι κυπριακές Αρχές για να βρουν τρία πτώματα, από τις συνολικά επτά δολοφονίες που έκανε ο serial killer στην Κύπρο Νίκος Μεταξάς.

Ωστόσο δεν είναι εύκολο να καταφέρει να βρει τα πτώματα η Αστυνομία. Για αυτό και χρησιμοποιεί drone για να χαρτογραφήσει τη «Κόκκινη Λίμνη». Εκεί ο ίδιος ο serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς ομολόγησε πως έχει πετάξει τρία πτώματα. Τα δύο πτώματα, της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία, φαίνεται να τα έβαλε σε βαλίτσα και να τα πέταξε στη λίμνη. Για την 29χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες ακολούθησε την ίδια τακτική με τις άλλες γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές προηγουμένως. Δηλαδή της έδεσε τα άκρα, την τύλιξε σε σεντόνι και αφού έβαλε πέτρες την πέταξε στη λίμνη.

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει έρευνα μέσα στη Κόκκινη Λίμνη. Δεν έχουν πάει δύτες στο σημείο για να βρουν τα τρία πτώματα γιατί είναι αμφίβολο αν το τοξικό νερό στην λίμνη που περιέχει χαλκοπυρίτη και σιδηροπυρίτη είναι ασφαλές και επίσης δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Ετσι πρέπει πρώτα να γίνει ανάλυση των συστατικών του νερού ώστε να εκτιμηθεί αν τα χημικά που περιέχει μπορεί να έχουν εξαφανίσει τα πτώματα ή άλλα στοιχεία σημαντικά για την έρευνα.