Πρωταγωνιστής στη διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ είναι ένας Πατρινός νεαρός ηθοποιός που στο λίγο διάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει κάνει σημαντικά βήματα ανόδου στην καριέρα του. 

Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Ανδριόπουλο. Όπως έχει γράψει το patrasevents.gr τον Πατρινό ηθοποιό τον είδαμε τον περασμένο χειμώνα σε ορισμένα επεισόδια της σειράς του ANT1 "Eπιστροφή", ενώ θεατρικά είναι σε μία παράσταση που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση σε όσους αγαπούν το ποιοτικό θέατρο, στο έργο "Όταν τα χελιδόνια κλαίνε" του Mike Van Gran που ανεβαίνει στο σανίδι του "Αγγέλων Βήμα". 

Ωστόσο, το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να τον δει έστω και μέσα από τη μικρή οθόνη στη διαφήμιση του ΟΠΑΠ. "Πέρασα αρκετά όμορφα στη δουλειά αυτή και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στον σκοπό του, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Κανάκη, τον σκηνοθέτη της διαφήμισης για τη άριστη συνεργασία που είχαμε" τονίζει ο νεαρός ηθοποιός, μιλώντας στο patrasevents.gr. 

O Άγγελος Ανδριόπουλος αυτό το διάστημα είναι σε συζητήσεις για μία τηλεοπτική σειρά, ενώ θα τον δούμε στον κινηματογράφο στην ταινία "Μήλα" όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη. Θεατρικά έχει κλείσει για τον ερχόμενο χειμώνα στην παράσταση "Έξι πρόσωπα του Πιραντέλο" που ανεβαίνει στο "Από μηχανής θέατρο", σε σκηνοθεσία του Πάνου Λουκαϊδή.