Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίτη συναυλία Αγάπης για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», που πραγματοποιήθηκε από τη Χορωδία «Αντηχώ» με συνδιοργανωτή το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότεροι από 250 μικροί και μεγάλοι χορωδοί μάς χάρισαν ένα όμορφο χορωδιακό εσπερινό το οποίο απόλαυσαν εκατοντάδες συμπολίτες που κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Εκ μέρους της Χορωδίας Αντηχώ χαιρέτησε και ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους τα χορωδιακά σχήματα ο Πρόεδρος του Σωματείου «Αντηχώ», Ευάγγελος Μαρινάκης. Η εκπρόσωπος του Παραρτήματος Πάτρας της «Φλόγας» Τασία Παπαϊωάννου στο σύντομο χαιρετισμό της μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες των παιδιών , των γονιών και των εθελοντών του Συλλόγου στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Χορωδίες του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου υπό τη διεύθυνση της κ. Αικατερίνης Φιλιππάτου, του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Ρέντιτ, η Χορωδία του 3ου Γυμνασίου Πάτρας υπό τη διεύθυνση της κ. Μέλπως Βικάτου, η χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την διεύθυνση της κ. Λίνας Γερονίκου, τα Σύνολα Ορχήστρας Δωματίου υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Ιατρίδου και Χορωδιακής Πράξης υπό την διεύθυνση της κ. Ηρώς Θανοπούλου του Μουσικού Σχολείου Πατρών, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Esper Canto υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίνας Ρετσκάλοβα , το Μουσικό εργαστήρι Θ.Κ.Π.Α.Ν.Υ. «Η Μέριμνα» υπό την διεύθυνση της κ. Μαίρης Χρονοπούλου και η Χορωδία Αντηχώ υπό τη διεύθυνση της κ. Μέλπως Βικάτου και της κ. Πένης Γιαννοπούλου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φλόγα» Παράρτημα Πάτρας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές των οχτώ Χορωδιακών σχημάτων και τους συμπολίτες που κατέκλυσαν με την παρουσία του το χώρο της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη μνεία κάνει στο Σωματείο «Αντηχώ» που για τρίτη φορά διοργάνωσε τη Συναυλία της Αγάπης. Επίσης στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που στέκεται αρωγός και ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα του Συλλόγου και για την άψογη συνεργασία των συνεργατών του.