Η τελευταία σκηνή του Λουκ Πέρι στην τηλεόραση προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Αμερική.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε από τη συμμετοχή του στο Μπεβερλι Χιλς, έκανε την τελευταία του εμφάνιση στη μικρή οθόνη, σε σκηνές που προβάλλονταν για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά Riverdale.

Το 19ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εφηβικής σειράς που μεταφέρει το κόμικ «Μπέτι και Βερόνικα» στην τηλεόραση, έμελλε να είναι και το τελευταίο στο οποίο ο Λουκ Πέρι υποδύεται τον πατέρα του πρωταγωνιστή του Riverdale, Αρτσι (κατά κόσμον Κέι-Τζέι Εϊπα).

Ο Πέρι, Φρεντ Αντριους στη σειρά, συνοδεύει τον γιο του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο αντίπαλός του σε αγώνα μποξ, Ράντι. Ο τελευταίος υποκύπτει τελικά στα τραύματά του, με τον Αρτσι να θεωρεί τον εαυτό του υπαίτιο για τη δυστυχή κατάληξη. Πατέρας και γιος επιστρέφουν στο σπίτι με τον Λουκ Περι να λέει: «Γιε μου, από όσα μου είπες είναι ξεκάθαρο πως ο Ράντι πέθανε από τα ναρκωτικά. Η αυτοψία θα το αποδείξει. Είσαι αθώος». Αυτά είναι και η τελευταία σκηνή που βλέπουμε με τον Λουκ Πέρι στη σειρά και στην τηλεόραση γενικότερα.

Δείτε τη σκηνή από το επεισόδιο:


Riverdale 3x19 luke Perry final last acting scene HD

Ο θάνατος του Λουκ Πέρι, του Ντίλαν από το Μπέβερλι Χιλς

Ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ στο Λος Αντζελες,  όπου νοσηλευόταν, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του, την αρραβωνιαστικιά του, την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του.